روش های تمیز کردن جاروبرقی

« لوازم و قطعات جانبی جاروبرقی را با ماده ضدعفونی‌کننده ملایمی مانند مایع دستشویی یا مایع ظرفشویی بشویید ، بهتر است برای این کار ماده شوینده را در مقداری آب حل کنید و قطعات را 30 دقیقه در آن خیس دهید سپس آبکشی و با دستمال تمیزی خشک کنید ( دقت کنید که قطعات فلزی نباشند ).

مو، مایع دستشویی، جاروبرقی، کپک، زیباییف فوت و فن، نکات خانه داری


 پرز، مو و هر چیزی که به بخش های مختلف جاروبرقی چسبیده است را با کمک چاقو یا قیچی جدا کنید.کیسه جاروبرقی و فیلتر آن را بیرون بیاورید و با آب گرم و مقداری مایع دستشویی بشویید سپس کناری قرار دهید تا خوب خشک شود ، اگر کیسه جاروبرقی یکبار مصرف است یا خیلی کهنه شده آن را دور بیندازید.
داخل جاروبرقی را با پارچه ای مرطوب تمیز کنید و در صورتی که داخل جاروبرقی بوی کپک می‌دهد حداقل 24 ساعت در آن را باز بگذارید تا بوی بد از بین برود ، همچنین میتوانید از بوگیر استفاده کنید ، این بوگیرها به صورت بسته های کوچک در بازار موجودند.
 تمام لوازم جانبی جاروبرقی از قبیل لوله ، شلنگ و … را پس از خشک شدن در جای خود قرار دهید.


این مطلب توسط آبنوس کابینت به منظور آگاهی مشتریان و علاقه مندان تهیه گردیده است. آبنوس کابینت فعال در زمینه کابینت آشپزخانه، کابینت کلاسیک و کابینت ام دی اف بوده  و یکی از برترین های این صنعت به شمار می رود. قابل ذکر است کابینت سازی در اصفهان عرضه می گردد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.